GEL KUAT/TAHAN LAMA


JantanGelBaru1.JPG
Jantan Gel
RM 59.90 (SEMENANJUNG)
RM 65.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)
Produk ini berdaftar dengan Kementerian Kesihatan
(No Reg : NOT091202590K)

Jantan Gel is not a drug and does not require any type of prescription from physician. The product is registered under the category of Cosmetic with National Pharmaceutical Control Bureau, Ministry of Health Malaysia. The product registration number isNOT091202590K. You may verify the product registration status directly at National Pharmaceutical Control Bureau atwww.bpfk.gov.my. At the search column, please key in the product registration number.


MEMBANTU ANDA MENIKMATI KEPUASAN DENGAN LEBIH LAMA.

Tak Sampai 5 Minit?
Mengalami Pancutan Pramatang?
Rutin Seks Terganggu?
Pancutan Pramatang?


Adalah pancutan/klimaks yang tidak disukai wanita. Pancutan pramatang adalah pancutan yang terlalu awal, ia terjadi sebelum wanita atau pasangan anda klimaks. Ini bermakna, anda puas, tetapi pasangan anda tidak.

Sekiranya anda terpancut terlalu awal sebelum pasangan anda sampai kemuncak kepuasan. Maka anda gagal menjadi kekasih dambaan wanita. Sekiranya ini selalu terjadi, maka pasangan anda tidak berpuashati dan mencari jalan alternatif untuk memuaskan dirinya. Kebanyakan punca keretakan rumahtangga adalah disebabkan nafkah batin yang diberi secara tidak sempurna.

Bagaimana untuk anda menyelesaikan masalah ini?

Perkara ini terjadi akibat sikap anda yang terlalu ghairah ketika bersama isteri. Anda haruslah jangan gelojoh dan ingin cepat puas diwaktu malam jumaat anda. Jika zakar anda terlalu geli ketika memasuki makam wanita, maka anda haruslah merawat masalah tersebut. Jika terlalu geli maka anda tidak dapat mengawal dayungan anda dengan sempurna. Maka dayungan anda akan tergendala sebelum anda sampai ke destinasi yang ditujui.

Kini telah ada herba yang dapat merawat kengiluan melampau yang anda hadapi. Herba yang diadun dalam bentuk gel ini amat mudah digunakan, ia akan merawat kegelian melampau anda dalam masa yang singkat. Ramai pelanggan yang berpuashati dengan hasilnya.


Krim Jantan gel adalah adunan bahan-bahan herba yang terpilih, digunakan untuk mendapat kesan yang maximum bagi lelaki apabila diranjang.
Produk tahan lama ini telah diuji penggunaannya, ianya amat berkesan dan selamat digunakan. Anda tidak perlu ragu2 apabila menggunakan Produk Jantan Gel.
JantanGelBaru3.JPG

Cara Guna Jantan Gel

Picit sedikit gel ke jari anda. Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari. Biarkan selama 20minit-30minit sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama. Kesan gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.

Kami mengesyorkan anda menggunkan Jantan Gel selepas mandi petang. Biarkan gel tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas insyak baru dibilas dengan air. Kesan Jantan Gel mampu bertahan sehingga 9 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana Jantan Gel tidak memberbahayakan.

Perhatian!

Jika anda pengguna Jantan Gel kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. Zakar setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun gel yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun gel untuk hari esok. Dan pastikan gel dibiarkan pada zakar sekurang-kurangnya 20minit – 30minit (lebih lama lebih baik).

Ramuan / Ingredients
* Distillated Water (Air Suling)
* Choroterus Cripus
* Glucose
* Ethoxydiglycol
* Methyl Chloroisothiazolinone
* Methyl Isothiazolinone
* Uncaria Gambir Extract
* Leech Extract (Ekstrak Lintah)
* Fragrance
Cara Penyimpanan
** Simpan pada suhu bilik.
** Jauhi daripada kanak-kanak
** Untuk kegunaan luaran sahaja
Jantan Gel tidak berminyak. Ianya akan terus meresap kedalam kulit zakar.
Jantan Gel berasaskan air.

JantanGelBaru2.JPG
Anda berminat ????
Dapatkan segera disini !!!!
RM 59.90 (SEMENANJUNG)
RM 65.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)
=> Pos Penghantaran Percuma <=
pos-laju1.gif
LANGKAH-LANGKAH PEMBELIAN KLIK DISINI 013_32.gif


 
Bermula JANUARI 2011 Para pelanggan zaisuria.com akan diberikan E-Book berikut secara PERCUMA
 
1. Seni Hubungan Seks KAMASUTRA – bergambar
2. Female ORGASM-Cara2nya dan petunjuk – bergambar
3. How to give woman ORGASM
4. Great Sex Games – bergambar (New)
5. Erotic Massage – Touch Of Love – Bergambar (New)
Dapatkan kesemua e-book ini di zaisuria.com (Lihat Contoh Klik Disini )
==>Terhad untuk pelanggan kami SAHAJA<
This entry was posted in GAMBAR PELIK/WEIRD PICS, KISAH DALAM SELIMUT, PRODUK SEKS and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s