JENIS ZAKAR


Menurut Al-Nafzawi, pengarang The Perfume Garden, terdapat 3 jenis zakar yang utama yang perlu diketahui oleh wanita dan juga lelaki sendiri.

Zakar Penidur

Apabila terangsang, ia menjadi keras sekeras-kerasnya seolah-olah tidak akan lembik semula. Namun begitu, sebaik sahaja ia telah klimaks, ia akan terus melembik dan tidak berdaya untuk bermain lagi. Ia seolah-olah kembali tidur.

Zakar Muka Tembok

Zakar jenis ini sangat mudah mengerastanpa boleh dikawal oleh tuan punya badan. Ia akan menjadi keras secara tiba-tiba tanpa perasaan malu sesuai dengan namanya, ‘muka tembok’. Ia juga akan bertindak dengan rakus apabila ‘berjumpa faraj’.

Zakar Hembusan Tukang Besi

Zakar ini dikatakan tidak tentu arah. Ia sangat mudah  mengeras dan mudah pula mengecut.

Bagi orang lelaki, zakar anda tergolong dalam kategori mana??  Bagaimana caranya untuk menguatkan zakar anda supaya tidak mudah tewas kepada wanita yang kebiasaanya lambat mencapai orgasm?

Isteri anda dahagakan kasih sayang dan belaian daripada anda. Jangan biarkan si dia terluka lagi dengan prestasi anda sebelum ini. Binalah kehidupan rumah tangga yang sempurna sekarang. Tunjukkan pada Isteri anda bahawa anda mampu memberikan yang terbaik padanya.

This entry was posted in INFO, KISAH DALAM SELIMUT, TEKNIK JIMAK and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to JENIS ZAKAR

  1. heng bara says:

    saya ada masalah dengan zakar saya.zakar saya susah nak keras bila berjumpa faraj dan zakar saya susah nak keras masa nak melancap.tapi zakar saya senang keras bila berjumpa dengan zakar lelaki lain.apa masalah yang saya hadapi sekarang dan bagaimana nak menanganinya?

    • duittabung says:

      salam, tuan kena banyak2 bersolat dan beristighfar serta berdoa banyak2, jgn putus asa dari rahmat Allah, tanda2 yg tuan hidapi amat berbahaya kpd diri tuan dan org lain….muhasabah diri, nilai diri anda, dan sentiasa merasakan anda adalah lelaki sejati dan normal bukannya abnormal…Allahu Alam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s