DOGGIE STYLE….


Di sebalik semak sebuah taman bunga di pinggir ibu kota, berehatlah satu couple, Tomy & Angela yang baru saje selesai ber’ehem-ehem’… .

Tomy tersandar disebalik pokok, keletihan. Angela pulak masih berbogel.

” Sayang… .. I dah boring laaa… . asyik-asyik I je yang kena tonggeng… .” ujar Angela memecah kesunyian. Tomy tidak menjawab sebaliknya memalingkan muka ke arah lain… Sudah bosan agaknya dengan Angela.

“Sayang dengar tak ni… .. I dah boring laaa… . asyik doggie je… Kita cube la cara lain lak… ” tegas Angela lagi.

“Hmmmm… .” jawab Tomy acuh tak acuh seperti malas nak bertekak dengan Angela.

“Kalau sayang tak nak tukar style kita break-off je lah… .” kali ini Angela nekad dgn keputusannye.

“Hoih… . ini yang aku malas nak bertekak ni… .. pasal main pun nak bergaduh… terima je la doggie… itu je yang kita buleh buat… kita kan anjing. Ko penah dengar ke anjing buat 69?!!!” marah Tomy kepada Angela yang terus lari balik ke rumah tuannya di seberang jalan. “kaing..kaing… kaing… “

This entry was posted in KISAH DALAM SELIMUT and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s